keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vieraita - Having guests


Aamusta aurinko paistoi varsin kirkkaasti ja se vastapaino vissiin aiemmalle hämäryydelle sai sitten aikaiseksi sen, että sahalaita alkoi kulkea silmissä; migreenin ensimerkit. Lääkekaapillehan siitä tie vei. Jos särky ehtii alkamaan, mikään lääke ei enää tahdo auttaa - sellainen, jota minulla on käytettävissä.
This day started with bright sunlight and it was so different than in a long time it started to blurr my vision; migraine symptoms. Had to take medicine for it.


Meillä on mies kerännyt murkkuikäiseksi asti perhosia ja tietää näistä paljon. Minulle nämä ruskeat perhoset ovat kaikki nokkosperhosia, vaikkeivät olisikaan. Näitä tuntuu nyt olevan liikenteessä kovasti ja monet ressukat tulevat sisälle kissojen kynsiin. Pelastetaan, mitä ehditään, mutta aina ei vain ehdi hätiin.
We have had a lot of butterflies here these last few days. They seem to be trying to get dry in our back terrace, under the roof, where the rain doesn't reach unless it's windy. At times they are also coming inside from our open doors and windows. Sorry to say, but our cats do like to catch them if they have the opportunity. We'll save what we can, but at times we are too late.


Kummityttömme piipahti vieraisilla ja olikin kiva nähdä pitkästä aikaa. Hän myös eläimistä tykkää ja saikin lopulta Kissin syliinsä. Eikä mennyt sitten kauaa, kun laittoi Kissille...
Our goddaughter visited us today and it was great. Long since the last time. She also likes animals a lot and at some point she got Kissi on her lap. Didn't take too long to...


... ranskalaisen letin. :) Eihän se kovin kauaa pysynyt, kun ei laitettu kiinni, mutta hetken. Kissi ei pistä pahakseen, kun joku vain huomioi. Ehti sillä välin jo satelemaan, kun istuttiin kahvipöydässä. Pienen pätkän saatiin ruohoa leikattua, ja siihen jäi taas se homma.
... make a French pigtail for Kissi. =) Didn't last long, 'cos we didn't tie it up, but Kissi is always pleased someone is handling her. While we had our coffee it was already raining, so no more sun. 


Myöhemmin sitten tyttäremme tuli "vauvansa" kanssa. Syötiin ja lähtivät omiin menoihinsa taas. Fix jäi meille yöhoitoon. =P
And a bit later our daughter came with her hubby and their "baby". Ate and then they continued their way. Left Fix to our care for this night. That's lovely.

4 kommenttia:

scraygirl kirjoitti...

Nice to have visitors. Even the fluttery kind.

Can't stop the natural habits of the cats unfortunately for the butterflies.

Fix is getting bigger.

Hugs & kisses <3 <3

Minz kirjoitti...

SCRAYGIRL: That's true! Visitors can have different amount of legs here. =D All welcome, but some in more danger than others. ;)

Hugs and kisses back!
<3 <3 <3

Unelma kirjoitti...

Nyt olikin paljon luettavaa j katsottavaa, kun blogitaukoa olen pitänyt.
En laita muihin teksteihisi kommenttia kun minua raastaa tuo nimenvarmennus, saa nähdä monnelleko kerralla nyt onnistun?
Omasta blogistani olen minenvarmistuksen poistanut, se on usein niin vaikea lukea.

Minz kirjoitti...

UNELMA: Kiitos käynnistä! En tiennytkään, että minulla on joku varmennus päällä, kun en ole sitä varta vasten laittanut. Omista kommenteistani sitä ei tule, mutta tunnistaa varmaan, että olen kirjautunut sisään, niin ei ole sitä kysynyt. Poistin sen nyt, toivotaan, että auttaa! ;)