perjantai 6. heinäkuuta 2012

Palapeitto


En saanut kaikkia palasia kahteen peittoon vielä valmiiksi, kun alkoi kovasti kutkuttamaan edes sen toisen peiton valmiiksisaattaminen. Eikä sitten muuta kuin ajatuksista tekoihin. Tummanruskeaa lankaa väleihin, pihalle kun on tarkoitus tämän tulla käyttöön. Miehen tekemä pehmustelaatikko ja sen värit saavat nyt toimia "siitä se ajatus sitten lähti" -pohjana. Vaaleanruskeaa lankaa on jo odottamassa toista peittoa varten. :)



Osaksi peitossa on kaksinkertaisia kuutioita, kun käytin ohuempaa lankaa. Siksi värimaailma on hienoisesti molemmilla puolilla erilainen. Samaten sitä eri tavalla taittamalla, saadaan aikaan erilaisia värimaailmoja; sinistä, lilaa, vihreää ja sekalaista. Tätä siis voi pitää monenlaisen pehmusteen päällä ihan koristeena, jollei juuri lämmikettä kaipaa. Tosin ne laatikon pehmusteet ovat yhä hankkimatta, mutta eikähän ne jossainkohti jossain vastaan "astele". Ja eikun "kaveripeittoa" jatkamaan.

3 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Moikkalaaraa!! Siis voi arse, juuri kun olisi yhtenä päivänä tässä ollut kirjoitusinspistä niin eipä onnistu. :'( Vuodatuksen etusivulla lukee että menisi kolmisen viikkoa kun se saadaan kuntoon. :O Voi luoja!!!

Ihana kuutamokuva edellisessä postauksessa! :) Ja terkkuja karvaturreille ja -misseille! <3

Nettimartta kirjoitti...

Sää se jaksat kutoo ja virkkaa, olipa keli mikä hyvänsä. Kivan lämmikepeiton/penkinpäällisen ootkin väkrännyt.

Mä vaihdoin suosille Bloggeriin, en jaksanut taistella enää Vuodatuksen kanssa.

Minz kirjoitti...

OFELIA: Moiksis! Juu, ei pääse vuodatukseen, ei. Josko tässä samalla korjaantuisi sitten niitä muita "pikkuvikoja", mitä siellä oli. Ehkä nekin ovat jotain "oikosulkuja" olleet. Tiedä häntä. Mutta onneksi on kesä ja muutakin tekemistä löytyy. =D Halit sinne! <3

NETTIMARTTA: Vähän on tahmeaa tuo kutominen näin kuumankostealla kelillä, mutta kun pitää useita taukoja tekemisen ohessa, niin joskus joku palanen tulee aina valmiiksikin. :) Minä en pääse bloggerin blogeihin kommentoimaan Firefoxilla lainkaan, kun täytyy aina vaihtaa selainta, mikä sekin väliin kismittää, niin ehkä en tule itse tänne jäämään. En edes ole vielä löytänyt tieto, miten paljon tänne mahtuu kuvia. Sen kanssa mulla yleensä jokainen "varapaikka" on seinään kolahtanut. Mä kun olen käyttänyt noita ilmaisia kuvapankkejakin niin paljon, että nekin pursuaa jo äyräillään... ;)