keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Huh-hellettä


Meidän mittari nyt on sitten helteen puolelle kääntynyt; +27C. Ja siltä tuolla ulkona myös tuntuu. Ei edes tuuli viilennä oloa yhtään. Lenkillä ollessamme koirat pyrkivät vain etsimään varjoa, kun olivat myös kuumissaan. Olisi pitänyt tajuta ottaa vettä mukaan, mutta eipä näin kuumia päiviä vielä ole ollut, niin en ottanut. Huilailtiin välillä sopivissa kohdin, niin Kyöstikin sai pidettyä häntänsä selän päällä koko matkan, vaikka tämä mies on aina se ensimmäinen, joka väsähtää. Pyrin olemaan väsyttämättä, ettei sitten saa niitä epileptisiä kohtauksia, mitkä yleensä juuri pitempien lenkkien jälkeen sitten hetken päästä ilmaantuvat. Onneksi ei nyt enää pitkään aikaan ole mitään ollut.

Lähdin sitten uutta kirpparia tutkailemaan, kun Maskuun on sellainen tullut. Ihan samantyyppinen kuin nuo Turunkin kirpparit, paljon oli tyhjiä loosseja tosin vielä. Ja vähän enemmän noita kalusteitten myyntimahdollisuuksia myös, kun oli niillekin jätetty tilaa. Ihastelin siellä niin tiettyjä tuoleja kuin yhtä vanhaa sänkyä (mistä saisi levitettävän sohvan) ja puurunkoista sohvaakin. Kunhan sitä joskus pääsisi siihen asti tämän torpan kanssa, että oikeasti voisi lähteä sisustelemaan. ;) Joskus sekin aika toivottavasti eteen tulee.

Ja kun ostin uuden maton, se tiesi olkkarisiivousta, että sain vanhan maton pois ja uuden tilalle. Samaten sitten kukkasten järjestys muuttui, kun löysin lasisen amppelin, johon sain näppärästi mun ikkunalaudalla olleen orkidean. Tuossa amppelissa se pysyy paremmin pystyssä kuin ikkunalaudalla - ja saan sen myös kasteltua siinä paremmin. Tykkään! Miehelle löysin vaatetangon, johon saa jatkossa omat käytetyt vaatteensa ripustettua, ettei niiden tarvitse pyöriä ympäriinsä. Sellaista joskus ennenkin olen ihastellut, mutta silloin hinta oli isompi kuin mitä nyt kaikkien ostokseni yhteensä (mikä oli ruhtinaalliset 15€). Ja ostin siis ison olkkarin maton, lasiamppelin, grogisetin, vaatetangon, isohkoja saviruukkuja kaksi kappaletta, puisen ison sauna-kyltin, lehtitelineen ja 10 Voi Hyvin -lehteä sen kera, 2 mariskoolia, uudet verhot keittiöön, valokuvakehys alkuperäisessä kalvossaan, pöytätabletteja 6 kpl, sininen kissapullo ja punainen koristetyyny. Näin sitä sitten "lakanaostoksilta" selvittiin suht edullisesti, vaikkei yhtään lakanaa mukaan nyt tarttunutkaan. =D

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Missä tuo kirppari on?

Minz kirjoitti...

ROSALI: Siinä Maskun Kalustetalon vieressä olevassa isossa sinisessä rakennuksessa. Kasitien vieressä. Kannattaa käydä kurkkimassa!