keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kaveriviltti - Couple quilt


Sainpahan vihdoinkin valmiiksi tuon parin edelliselle palapeitolle (vasemmassa alalaidassa näkyy molemmat peitot taiteltuina). Välillä kun oli pitkiä aikoja, kun en päässyt paloja kutomaan ja moni palanen on tuplana myös niin vaati useampia paloja, mitä peittoon olisi tarvittu, jos kaikki olisi samanpaksuista lankaa.
Finished my second quilt at last. On the bottom left there's both quilts on the terrace box. There were times I wasn't able to knit at all, and some of the pieces are douple, 'cos the yarn was not all at similar thickness. So, it took time, but in the end it got ready.

Nyt vain pitäisi olla kelit, ettei tarvitse pelätä näitten kastumista. Näihin kun on käytetty IHAN kaikkea ja kaikenlaista lankaa, mitä multa löytyi, niin osaa ei saisi pestä...
Now I'm just waiting for the suitable weathers I could keep these out. Don't want it to get wet. Some of the yarn I used is not washable...

4 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Hauskan näköinen viltti :)

scraygirl kirjoitti...

Very nice, and some very different types of yarns. Well done. Looks really good.

<3 <3

Unelma kirjoitti...

Kivat peitot, mukava tapa saada jäännöslangat käyttöön.
Olisi muuten keränloppuja täälläkin, en vaan saa mitään aloitettua. :(

Minz kirjoitti...

KISA:
Kiitos!

SCRAYGIRL:
There's almost all my left over yarn used in these two quilts now, so it really is kind of "special". =D

UNELMA:
NÄppärä tapa tosiaan päästä jämistä eroon, kun voi käyttää lyhyitäkin langanpätkiä hyödyksi. Ja tuolla nekin sitten kivasti tarvittaessa lämmittävät. :)