lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tassuttajia seitsemän


Nuoriso otti ja lähti kaveriansa treffaamaan, niin pikku-Fix jäi meille hoitoon. En valita! =D Tämä reipas nuorineiti on kyllä NIIN ihana otus, ettei mitään määrää. Yritin saada kuvaa, kun kaikki seitsemän tassuttajaa olisivat olleet näkösällä, mutta viime hetkellä Mustis veti itsensä piiloon divaanin alle. Vain tovia ennen istui tuossa Mimin edessä lattialla lelukorin vieressä. Eli siis tänään ei Mustis ollut linssiluteena. Kaikki muut kuusi kyllä kuvasta löytyvät.


Halusin ottaa varman päälle, ja pidettiin Fix ensialkuun valjaissa. Tärkeää oppia koirien kanssa, ettei lähde päättömästi juoksentelemaan paikkoihin, joita ei tunne. Fleksin kanssa sai määrättyä, millaisella alueella uusien paikkojen tutustuminen onnistui. Varsin ketterä, nopea ja näppärä on kyllä, että meidän muut tassuttajat vaikuttavat kyllä kieltämättä vähän vanhuksilta Fiksiin verrattuna. Tältä pikkuiselta ei energia hevillä lopu, eikä uteliaisuus - vaikka uteliaita kyllä ovat nämä toisetkin ja haluavat tehdä tuttavuutta myös. Kiinnostusta siis löytyy puolin ja toisin.


Poika nukkui tyttöystävänsä kanssa sisällä, mutta tytär siippansa kanssa teltassa. Mukaan telttaan mahtui myös kissa. =) Hyvin kuulemma läpi yön nukkuu, kunhan peiton alle pääsee. Sisällä talossa on todella kuuma ja painostava ilma, eikä tahdo millään saada läpivetoa, vaikka mitä luukkuja aukaisisi. Pikkukissan takia luukut on joko pidettävä kokonaan kiinni tai sitten vain hippasen raollaan, ettei tule toiselle houkutuksia pujahtaa ulos. "Hienosti" miehet laittoivat illalla muovin teltan päälle, ettei se kastuisi, jos sadekuuro iskee, mutta eipä se silti estänyt veden sisälletuloa, kun oviaukko oli kohdassa, mihin katolta tuli isolta alalta kaikki vesi alas - avonaisesta vetoketjusta teltan muovipohjalle, luonnollisesti... Että se siitä suojauksesta. Noh, kesä kuivaa sen, minkä kastaakin. Eikös vaan?

Ei kommentteja: