tiistai 10. heinäkuuta 2012

Yllätyslähtö - Surprise start


Ystävä kysyi mukaansa tutustumaan Kalannissa sijaitsevaan Mattilan Talonpoikaistaloon, josta on juuri ilmestynyt kirjakin. Avoimien ovien päivät jatkuvat vielä, että suosittelen käymään, jos suinkin on tilaisuus lähteä liikkeelle!
A friend asked me to go with her to see an old Peasant Home in Kalanti. Full of interresting and also beautiful stuff. Liked it a lot! (sorry, did't find any info about this in English)


Upeita vanhoja rakennuksia, sisällä vanhoja esineistöjä. Kaunista! Kivaksi laitettua piha-aluetta unohtamatta! Kelikin suosi, vaikka sadetta luvattiin, ei satanut, mutta eipä ollut aurinkokaan kuumottamassa. :)
Lot of different buildings, really old, and full of different stuff. So interresting. And the yard has been kept nicely, too. Weather was nice, though it was said to be rainy, it didn't rain, and no hotness from the sun either. :)


Paljon perinteistä kulttuurimaisemaa, oikein tunnelmallista ja taatusti vanhaa - mustavalkoelokuvien tunnelmaa.
Wonderful traditional landscaping everywhere. Atmosphere was like from an old black and white movie.

 

Eipä voi valittaa!
No complaints!



Oli kesähuonetta ja varastotilaa, työskentelytilaa ja näyttelytilaa. Upea kokonaisuus!
There were summer rooms, store rooms, working places and huts, and show rooms. Everything really nicely set.

Visiittimahdollisuudesta kovasti kiittäen Rosalia ja nuorisoa! <3

11 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiitokset sinulle seurasta! Oli todella mukava kun sain sinut aikuiskaveriksi tuonne.

Nettimartta kirjoitti...

Eikös vaan tommosessa paikassa tule semmoinen ihana tunne, ihan kuin tapaisi menneisyyden henkilöitä. Mä tykkään kanssa näistä oikeista asuntomuseoista.

Minz kirjoitti...

ROSALI: Aivan ihanaa, että sulle tuli mut mieleen, kun nautin todella tuosta käynnistä!

NETTIMARTTA: Niin totta! Näitä voi olla Suomessa paljon enemmänkin, mutta kun niistä ei tiedä... Ja kun ovat vain vuodessa vähän aikaa auki vierailijoille, niin pitäisi vielä juuri oikeaan aikaan osua paikalle. Nyt oli hienoa, kun Rosali oli tarkkana! =)

Hiipi H kirjoitti...

Hei! Kiva kun kävit blogissani ja jätit kommenttejakin! Tulin vastavierailulle sun varablogiin ja liityin jäseneksi. Upeita kuvia taas olet ottanut ja laittanut esille, niinkuin aina! Kivaa kesää sulle ja perheellesi!!

Minz kirjoitti...

HIIPI: Oon kyllä käynyt blogissasi, mutta unohtanut monesti, että Firefoxilla lähetetyt kommentit eivät mene eteenpäin. Pitää muistaa vaihtaa selainta ensin... =D

Unelma kirjoitti...

Olipa mukavat kuvat. Tämä on muistettava jos tullapäin joskus liikumme.

Minz kirjoitti...

UNELMA: Kiitos, kuvia tuli otettua kyllä paaaljon enemmänkin, muttei tänne uskalla laittaa, kun voi sanoa "pop" tämä kuvavaraston äärilaita. Yhtään ei ole hajua, miten paljon kuvia tänne mahtuu, kun mistään en löytänyt tietoa. Mutta aivan upea paikka kyllä!

scraygirl kirjoitti...

Sounds good, and had a quick look but the photos have disappeared :D

Minz kirjoitti...

SCRAYGIRL: There's more photos in FB. Seems like all the photos comes and goes, and comes again. I can see them now, at least.

scraygirl kirjoitti...

Can see them today. Looks lovely, you have been a busy girl. Lots of things to do and to see.

No time to miss me :D

Minz kirjoitti...

SCRAYGIRL: Actually, as I'm out somewhere, you come into my mind more often. ;) Seem to be talking about what we did and saw together with other people a lot these days.

Would love to show Finnish summer to you, as well!

Take care!